Ljusdesign i hemmet

Att skapa ett vackert hem kräver att den som inreder tänker på många olika detaljer för att man verkligen ska få till det mysiga och inbjudande resultat som man är ute efter. Ljuset i ett hem är då något som man absolut ska lägga fokus på för att skapa såväl funktionella rum som den sköna belysning som man vill ha på kvällen. 

Men det kan vara svårt att veta hur man på bästa sätt ska ljussätta ett rum för att få det precis så som man vill ha det. Därför är det skönt att man alltid kan vända sig till Integration Design, det är ett företag som har arbetat med ljusdesign hemma i många år och har såväl utbildning som erfarenhet och kompetens att kunna ta fram de mest optimala lösningar för ert hem. 

Ljusdesign i olika miljöer

Eftersom att det är hemma som de allra flesta tillbringar den största delen av sin tid är det också här som man vill lägga extra energi och krut på att göra det ombonat och hemtrevligt. Därför är det många som beställer ljusdesign till hemmet hos Integration Design. Men de erbjuder även tjänster inom ljusdesign för offentliga miljöer så som till exempel butikslokaler och kontorslandskap för att ni ska kunna få hjälp med all ljussättning som ni behöver för att skapa trevliga, kreativa och inbjudande miljöer för medarbetare och kunder. 

Ljus inomhus och i trädgård

När ni anlitar Integration Design för att få hjälp med ljusdesign hemma kommer ni tillsammans att gå igenom de önskemål och behov som ni har på ljus i hemmet. Men ni kan även få hjälp av dem med ljusdesign i trädgården, något som verkligen kan förhöja er uteplats, till exempel med några väl placerade spotlights vid grindpålarna, husets ingång, poolen och vid några utvalda träd. 

Möjligheterna är oändliga och Integration Design har kunskapen och utrustningen att hjälpa dig dit. 

Posted in Ljud & Ljus | Comments Off on Ljusdesign i hemmet